Friptura de miel

de andreea_angelo in Oaie, 12 Noi 2012 | 5419 vizualizari

 

reteta asta am facut-o mai demult dar abia acum am gasit pozele!!!

 

INGREDIENTE

  • carne de miel
  • usturoi
  • condimente
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Carnea de miel o spalam bine in mai multe ape, dupa ce o scurgem de apa, adaugam condimentele: usturoi pisat, condiment pt friptura, sare, piper, putin ulei si masam bine carnea

Punem in tigaie mai mult ulei si fierbem carnea in ulei incins pana se rumeneste!!!

TIPS-URI

1

eu am folosit ca si garnitura -cartofi prajiti-

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Drob de oaie cu vinete, in crusta de migdale